Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Tilmelding til Sæson 2022 - 2023
 
Tilmelding
Du tilmelder dig det / de hold du vil deltage på. 

Hvis det er 1. gang du skal tilmelde dig et hold, skal der oprettes en profil. Har du tidligere deltaget på et hold (inden for 5 år), skal du bruge de oplysninger du oprettede dig med i sin tid. Kan du ikke huske dine data, kan du trykke på "glemt password", så får du det tilsendt på den mail du bruge, da du oprettede dig. 

Vi forventer, at du er tilmeldst senest efter 2 uger.

Vi modtager Dankort/Visa og mastercard.

 
Trænings t-shirt
I denne sæson vil Glumsø Gymnastikforening indkøbe en træningstrøje til dig. Du skal derfor vælge størrelse på t-shirt ved tilmelding. Du skal være tilmeldt senest den 11.9 2022 for at få en træningstrøje.

Må jeg prøve holdet før jeg tilmelder mig?
Du har mulighed for at prøve vores hold de 2 første gange uden at være tilmeldt - men da nogle af holdene er med max antal deltagere, skal du være tilmeldt for at sikre sig en plads. Det betyder, at medlemmer, som er tilmeldt holdet, som har pladsen. Når det maksimale antal tilmeldte er nået, kan der ikke tilmeldes flere - heller ikke selv om du tidligere har deltaget på holdet. Det bedste er derfor at tilmelde dig og derefter benytte dig af fortrydelsesmuligheden inden for de 2 første uger, hvis du alligevel ikke kan deltage på holdet.

Kan jeg fortryde min tilmelding?
Hvis du inden 14 dage efter sæsonstart finder du af, at holdet ikke er noget for dig, har du mulighed for at framelde dig igen. Dette gør du ved at sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk. Hvis du stopper på holdet efter de første 14 dage, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent. 

Opbevaring af data
Du kan altid læse om, hvor vi registerer af oplysninger, når du tilmelder dig, hvordan vi opbevarer dem, og hvad vi skal bruge dem til  under Foreningssiden / Persondataforordning. 
Glumsø Gymnastikforening