Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Tilmelding til Sæson 2020 - 2021
 
Du tilmelder dig det / de hold du vil deltage på. 

Hvis det er 1. gang du skal tilmelde dig et hold, skal der oprettes en profil. Har du tidligere deltaget på et hold (inden for 5 år), skal du bruge de oplysninger du oprettede dig med i sin tid. Kan du ikke huske dine data, kan du trykke på "glemt password", så får du det tilsendt på den mail du bruge, da du oprettede dig / dit barn.

Vi modtager Dankort/Visa og mastercard.

Du kan altid læse om, hvor vi registerer af oplysninger, når du tilmelder dig, hvordan vi opbevarer dem, og hvad vi skal bruge dem til  under Foreningssiden / Persondataforordning.

Du har mulighed for at prøve vores hold de 2 første gange uden at være tilmeldt - men da nogle af holdene er med max antal deltagere, skal du være tilmeldt for at sikre dig en plads. Hvis du skal sikre dig en plads på et af vores hold, er det en god ide at tilmelde dig. Hvis du efter 2 uger efter sæsonstart finder du af, at holdet ikke er noget for dig, har du mulighed for at framelde dig. Dette gør du ved at sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk. Hvis du stopper på holdet efter de først 2 sæsonuger, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent. 

Vi forventer at du tilmelder dig senest efter 2 uger efter sæsonstart 
Glumsø Gymnastikforening