Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening


Velkommen til Indoor Cycling i Glumsø Gymnastikforening.

Indoor cycling har 11 bodybike cykler, og vi har 2 forskellige hold i ugens løb. 

​Vi har 2 uddannede instruktører som vil føre dig godt igennem timen. Du kan læser mere om dem under holdbeskrivelse 


​Alle hold er tilrettelagt så alle kan være med, men er du helt ny eller det er længe siden, du har prøvet at være til indoor cyckling, kan du tilmelde dig vores begynder hold, som tilbydes løbende gennem året. Du kan læse mere om dette hold under "holdbeskrivelse".  

​Du kan tilmelde dig et hold på 2 forskellige måder; 

Online-booking er for dig, som kommer en gang i mellem på forskellige dage, og ikke vil være bundet af at skulle kommer den samme dag hver uge. Du kan framelde dig op til 4 timer før holdstart. Prisen er 40 kr. pr gang. Du kan læse  mere om tilmelding under online-booking (Find Link)

Månedstilmelding er for dig, som kommer fast hver uge på samme ugedag. Du tilmelder dig her for en måned ad gangen på en specifik dag. Tilmelder du dig fx mandage i januar - kan du komme alle mandage i januar måned.  Prisen er lavere end ved on-line booking, men du kan så ikke framelde dig din plads i løbet af måneden, ligesom du kan opleve en aflysning (sker sjældent, da vores instruktører vikarierer for hinanden).  Du kan læse mere om dette under månedstilmelding. En måned koster 125 kr. Dette tilbyder foreningen ikke pt. 


Vi takker vores sponsorer for sponsorat på vores cykler.  Der mange forskellige muligheder for at få sit navn på en af vores cykler - er du interesseret, så kontakt foreningens sponsoransvarlige Steffen Kjær på mail: Steffen@glumsø-gymnastik.dk.

Du kan også se hvem vores andre sponsorer er under sponsor siden. 

Smuk som en engel


Jeg er så glad for min cykel.. tralalulalej
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening