Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Tilmelding til Sæson 2022 - 2023

Du tilmelder dig det / de hold du vil deltage på. Er det et børnehold / ungdomshold, skal det være barnets data, der skal tilmeldes med! Dette er vigtigt, for at få medlemmet registereret korrekt i vores medlemssystem. 

Hvis det er 1. gang du skal tilmelde dig et hold, skal der oprettes en profil. Har du tidligere deltaget på et hold (inden for 3 år), skal du bruge de oplysninger du oprettede dig med i sin tid. Kan du ikke huske dine data, kan du trykke på "glemt password", så får du det tilsendt på den mail du bruge, da du oprettede dig / dit barn.

Vi modtager alle danske betalingskort. 

Kontingentet på Volley er nu opdelt på 2 måder.

Enten kan du tilmelde dig en hel sæson Sommer-Vinter, som gør fra skolestart medio august til 28.6 2021. Du skal således ikke tænke på at få tilmeldt dig et hold efter lokalopvisningen, som du ellers plejer. 

Du kan også vælge, at dele kontingentet op i 2 omgange.

Sommersæson går fra skolestart medio august til 31.12 2022.
Vintersæson går fra 1/1 2023 - ultimo juni 2023.

Deler du kontingentet op, er det vigtigt, at du senest 5.1 2023 har tilmeldt dig den næste sæson. 

Helårskontingentet er lidt billigere end at dele kontingentet op i 2 dele, og dækker tiden medio august 2022 - ultimo juni 2023.Vi deltager i forskellige stævner i løbet af året, og har også et samarbejde med Alsted Fjenneslev Volleyafdeling, hvor vi godt kan finde på at mødes til fællestræning. 

I løbet af sæsonen deltager vi i relevante stævner, og der må derfor påregnes et deltagergebyr til disse stævner. 


Du kan altid læse om, hvor vi registerer af oplysninger, når du tilmelder dig, hvordan vi opbevarer dem, og hvad vi skal bruge dem til  under Foreningssiden / Persondataforordning.

Du har mulighed for at prøve vores hold de 2 første gange uden at være tilmeldt. Hvis du skal sikre dig en plads på et af vores hold, er det en god ide at tilmelde dig. Hvis du efter 2 uger efter sæsonstart finder du af, at holdet ikke er noget for dig, har du mulighed for at framelde dig. Dette gør du ved at sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk. Hvis du stopper på holdet efter de først 2 sæsonuger, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent. 

Vi forventer at du tilmelder dig senest efter 2 uger efter sæsonstart.  

Du kan læse om instruktørerne under foreningsiden / instruktør. Siden opdateres løbende. /Covid-19-retningslinjer-Volley
Glumsø Gymnastikforening