Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Tilmelding til Sæson 2018 - 2019
 
Du tilmelder dig det / de hold du vil deltage på. Er det et børnehold / Rollingerne, skal det være barnets data, der skal tilmeldes med! Dette er vigtigt, for at få medlemmet registereret korrekt i vores medlemssystem. 

Hvis det er 1. gang du skal tilmelde dig et hold, skal der oprettes en profil. Har du tidligere deltaget på et hold (inden for 5 år), skal du bruge de oplysninger du oprettede dig med i sin tid. Kan du ikke huske dine data, kan du trykke på "glemt password", så får du det tilsendt på den mail du bruge, da du oprettede dig / dit barn.

Vi modtager Dankort/Visa. Har du kun mastercard, eller tilsvarende betalingskort, kan du overføre kontingentet via netbank til foreningens bankkonto - 2520 - 6271513028. Du skal samtidig sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk hvor du oplyser, hvilket hold du betaler for, samt medlemmets navn, adresse, fødselsdato, mail og telefonnummer. 

Du kan undtagelsesvis betale via mobilpay 77719. Du skal samtidig sende  en mail ligesom ovenstående. Du kan ikke anvende mobilpay til indoor cyckling. 

Du kan altid læse om, hvor vi registerer af oplysninger, når du tilmelder dig, hvordan vi opbevarer dem, og hvad vi skal bruge dem til  under Foreningssiden / Persondataforordning.

Du har mulighed for at prøve vores hold de 2 første gange uden at være tilmeldt - men da nogle af holdene er med max antal deltagere, skal du være tilmeldt for at sikre dig en plads - det er uanset om det er voksen eller et børnehold. Hvis du skal sikre dig en plads på et af vores hold, er det en god ide at tilmelde dig. Hvis du efter 2 uger efter sæsonstart finder du af, at holdet ikke er noget for dig, har du mulighed for at framelde dig. Dette gør du ved at sende en mail til anette@glumsoe-gymnastik.dk. Hvis du stopper på holdet efter de først 2 sæsonuger, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent. 

Vi forventer at du tilmelder dig senest efter 2 uger efter sæsonstart. Tilmelder du dig efter 30/9 2018  stiger kontingentet med 50 kr. 

Du kan læse om instruktørerne under foreningsiden / instruktør. Siden opdateres løbende. 


 
Glumsø Gymnastikforening