Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Sådan bruger du din rabatkode


  1.  find det hold du vil gå på og vælg det
  2. Log på med din adgangsprofil (telefonnummer eller mail) samt koden. Det er vigtigt, at du bruger den profil du anvendte ved holdtilmelding sidste sæson. Laver du en ny profil, er du nyt medlem, og har derfor ikke en rabatkode. 
  3. Har du glemt din kode - tryk på glemt kode, og du får tilsendt en ny
  4. Når du er logget på, kommer din profil frem. Har du oprettet flere, herunder dine børn, fremkommer de. Vælg den profil der skal tilmeldes.
  5. herefter kommer en oversigt over rabatkoden, tryk vælg for at anvende rabatkoden, og betalingen nedsættes. Du kan nu betale med betalingskort. 

du kan anvende crome og edge ved tilmeldingen, der kan være problemer med at anvende internet explorer. 
Hvis rabatkoden ikke fremkommer, kan det være, at du har valgt en forkert profil ift den du tilmelde dig med sidste år (hvis du skulle have fået oprettet 2 profiler gennem tiden). 

Du kan på nedenstående video se hvordan du bruger rabatkoden. 

Du kan kontakte kasserer på telefon 2927 3551 - primært mellem 16 - 18 (da jeg arbejder om dagen), hvis det ikke fungerer. 

Du kan ikke kontakte kassereren i ugerne 32-34 hvis du ikke kan få rabatkoden til at virke. Du må så tilmelde dig og betale fuld pris (for at sikre dig pladsen), og derefter sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastil.dk og skrive navn, telefonnummer og hvilket hold. Alternativt må du vente til uge 35 med at kontakte kassereren, men kan risikere, at dit hold er booket op til max antal deltagere. 

 
Sådan du bruger du din rabatkode (17.2 Mb)

Jeg er så glad for min cykel.. tralalulalej
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening