Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Månedstilmelding er for dig som kommer hver uge på samme dag - du får en lavere pris end ved online booking - du kan dog ikke få refunderet en del af prisen, hvis du bliver forhindret i at komme, ligesom du kan risikere aflysning af holdet - hvilket dog sker sjældent, da instruktørerne vikarierer for hinanden. Der kan også være aflysninger pga. skolerne ferie/lukkedage. Den lave pris afspejler disse ulemper. Prisen for en måned er kr. 125. 

Du skal have tilmeldt dig månedhold senest den 28 i en måned. Den 29 i måneden konventeres fri cykler til booking. I februar måned er seneste tilmeldingdag den 26. februar. 

1:

Du tilmelder dig den dag den måned du vil booke en cykel. Cykler du 2x om ugen, f.eks tirsdage og torsdage, skal du således tilmelde dig både et tirsdags- og torsdagshold. Tilmeder du dig fx tirsdag- Oktober - så kan du komme alle tirsdage i oktober måned.

2:
Bagefter går du ned i listen og booker dig på alle tirsdage i oktober måned. Det er her at din instruktør kan se, at du er tilmeldt, så det er vigtigt at du booker din plads her

Hvis du ikke kan komme, skal du afbooke dig, derved ved instruktøren at du ikke kommer og kan starte timen når de andre er kommet. 

​Der er 7 cykler der er reserveret til månedstilmeldinger. Hvis alle cykler er købt i indeværende måned, har du altid mulighed for at booke en cykel via online booking.


Hvis det er 1. gang du skal bruge vores bookingsystem, skal der oprette en profil først.
Du modtager herefter en mail med div. oplysninger samt dine login-oplysninger (se nederst i mailen). Adgangskode kan du ændre under medlemssiden.

Jeg er så glad for min cykel.. tralalulalej
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening