Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Forsikring


Tag dine forholdsregler!!

Skulle du eller dit barn være uheldig at komme til skade til en træning i Glumsø Gymnastikforening, så er det din egen fritids- og/eller ulykkesforsikring der skal dække skaden.

Vi opfordrer derfor kraftigt til at deltagere i foreningens aktiviteter skal være forsikret gennem deres egen fritids- og/eller ulykkesforsikring. Sørg for at læse din forsikringspolice igennem, så du er sikker på at den aktivitet du eller dit barn deltager i også er dækket af forsikringen - det er særligt parkour, som måske kan være udeladt af dækningen hos nogle forsikringer. Hos nogle forsikringer skal der tilkøbes ekstra ved "særlig farlig eller ekstrem sport" - derfor tjek din police!

Foreningen har ingen forsikring (og er heller ikke påkrævet at have en forsikring), der dækker personskade på deltagere i foreningens aktiviteter. Foreningen har en forsikring der dækker skade på trænere (frivillige og "ansatte" i foreningen). Såfremt foreningen kan stilles til ansvar for en skade, så dækker foreningens ansvarsforsikring.

Foreningen gør alt for at overholde de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, samt at instruktørerne har relevant uddannelse. Det er derfor ligeså vigtigt at alle medlemmer og forældre orienterer sig om sikkerhedsreglerne og overholder dem for at minimere risikoen for skader.

Du kan læse mere om idrættens forsikringer her: http://www.idraettensforsikringer.dk/ 

 


Jeg er så glad for min cykel.. tralalulalej
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening