Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Tilmelding til Sæson 2021 - 2022
 
Du tilmelder dit barn på det hold det skal gå, og det er vigtigt, at det er dit barns fødselsdato du skriver ind. Dette er vigtigt, for at få medlemmet registereret korrekt i vores medlemssystem. 

Hvis det er 1. gang du skal tilmelde dig et hold, skal der oprettes en profil. Har du tidligere deltaget på et hold (inden for 5 år), skal du bruge de oplysninger du oprettede dig med i sin tid. Kan du ikke huske dine data, kan du trykke på "glemt password", så får du det tilsendt på den mail du bruge, da du oprettede dig / dit barn.

Vi modtager Dankort/Visa og mastercard.

Du kan altid læse om, hvor vi registerer af oplysninger, når du tilmelder dig, hvordan vi opbevarer dem, og hvad vi skal bruge dem til  under Foreningssiden / Persondataforordning.

Må vi prøve holdet før vi tilmelder os?
Dit barn har mulighed for at prøve vores hold de 2 første gange uden at være tilmeldt - men da nogle af holdene er med max antal deltagere, skal dit barn være tilmeldt for at sikre sig en plads. Det betyder, at de er de børn, som er tilmeldt holdet, som har pladsen. Når det maksimale antal tilmeldte er nået, kan der ikke tilmeldes flere - heller ikke selv om dit barn har gået der, og du ikke har fået tilmeldt dit barn. Det bedste er derfor at tilmelde dit barn og derefter benytte dig af fortrydelsesmuligheden inden for de 2 første uger. 

Kan jeg fortryde min tilmelding?
Hvis du inden 14 dage efter sæsonstart finder du af, at holdet ikke er noget for dit barn, har du mulighed for at framelde dig igen. Dette gør du ved at sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk. Hvis du stopper på holdet efter de første 14 dage, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent. 

Vi forventer, at du har tilmeldt dit barn efter de 2 første sæsonuger.

Du kan læse om instruktørerne under foreningsiden / instruktør. Siden opdateres løbende.  
Glumsø Gymnastikforening