Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Tilmelding til Sæson 2019- 2020 
 
Du tilmelder dit barn på det hold det skal gå, og det er vigtigt, at det er dit barns fødselsdato du skriver ind. Er det et børnehold / Rollingerne, skal det være barnets data, der skal tilmeldes med! Dette er vigtigt, for at få medlemmet registereret korrekt i vores medlemssystem. 

Hvis det er 1. gang du skal tilmelde dig et hold, skal der oprettes en profil. Har du tidligere deltaget på et hold (inden for 5 år), skal du bruge de oplysninger du oprettede dig med i sin tid. Kan du ikke huske dine data, kan du trykke på "glemt password", så får du det tilsendt på den mail du bruge, da du oprettede dig / dit barn.

Vi modtager Dankort/Visa. Har du kun mastercard, eller tilsvarende betalingskort, kan du overføre kontingentet via netbank til foreningens bankkonto - 2520 - 6271513028. Du skal samtidig sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk hvor du oplyser, hvilket hold du betaler for, samt medlemmets navn, adresse, fødselsdato, mail og telefonnummer. 

Du kan altid læse om, hvor vi registerer af oplysninger, når du tilmelder dig, hvordan vi opbevarer dem, og hvad vi skal bruge dem til  under Foreningssiden / Persondataforordning.

Dit barn har mulighed for at prøve vores hold de 2 første gange uden at være tilmeldt - men da nogle af holdene er med max antal deltagere, skal dit barn være tilmeldt for at sikre  en plads.  Hvis du efter 2 uger efter sæsonstart finder du af, at holdet ikke er noget for dit barn, har du mulighed for at framelde igen. Dette gør du ved at sende en mail til kasserer@glumsoe-gymnastik.dk. Hvis du stopper på holdet efter de først 2 sæsonuger, kan du ikke få tilbagebetalt dit kontingent. 

Vi forventer, at du har tilmeldt dig barn efter de 2 først sæsonuger.

Du kan læse om instruktørerne under foreningsiden / instruktør. Siden opdateres løbende.  
Glumsø Gymnastikforening