Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Nyhedsbrev sommer 2021 01-05-2018
Kære medlemmer, nye, nuværende som tidligere, samt forældre.

Så kom sommeren og ferien nærmer sig for de fleste. Bestyrelsen har sammen med instruktørerne brugt de sidste måneder på at sammensætte næste sæsonplan, og vi er næsten kommet i mål – og har par nyheder, men også ændringer, på programmet.
Nye hold
Vi er stolte over at kunne præsentere foreningens nye hold – Hit Fit Dance, hvor Lone Bech har fået uddannelsen og licens til at undervise i foreningen.
Udviklerne bag Hit Fit Dance er Marianne Eihilt og Mirja Kennedy. Det er den ultimative dansetime for alle, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid. Koreografierne er forholdsvis simple, så du ikke behøver at få øvelserne gennemgået, men blot følger med instruktøren – det giver mulighed for at give den gas fra første time. På 50 min. tages der ca. 5.000 trin. Så kan du lide at bevæge dig, få god motion til god musik, så er det holdet du skal deltage på.
Så får vi DANS på programmet, hvor Birgitte Nielsen 2 gange i løbet af sæsonen byder op til dans. Der er tilmelding fra gang til gang. Vi mangler lige at få de sidste ting på plads ift tid og sted, men hold dig orienteret på hjemmesiden.
 
Farvel….
Vi må tage afsked med et par hold. De hårde bananer oprettes ikke i år – efter flere år med færre og færre deltagere, så vi har besluttet ikke at tilbyde dette i år. Har du en springglad dreng fra 0-2 klasse – har vi Parkour som tilbud, du kan læse mere om indholdet i en parkourtime på vores hjemmeside.
Derudover takker vi farvel til Dorte Tofte, som i mange år har styret Damerne rundt på gulvet til god musik – og før det, været spring og rytmeinstruktør på børneholdene, herunder den tid, vi deltog i gymnastik konkurrencer. Dorte vil blive savnet i foreningen.
Det traditionelle Damehold oprettes ikke i kommende sæson, men alle danseglade har mulighed for at deltage i Hit Fit Dance.
Vi forsøgte med et dansehold for unge piger sidste sæson, men desværre med ganske få deltagere – så instruktør Frederikke har valgt at tage rytmeholdet for de piger som går i 3-5 klasse (Rytme-danse piger). Det betyder, at vi ikke tilbyder et rytmehold for piger over 5. klasse.
Du har dog som 15. årig mulighed for at deltage på både Zumba og Hit Fit Dance.
 
Holdtilmelding
Der er nu åbnet for tilmelding til kommende sæson, og du tilmelder dig som altid på hjemmesiden. Der er en del hold med max antal deltagere – så hvis du skal sikre, at dit barn får plads på holdet, er det en god ide at tilmelde sig på forhånd. Du har mulighed for at benytte dig af fortrydelsesretten, hvis det viser sig, at dit barn ikke har lyst til at gå på holdet. Du kan læse mere om fortrydelsesretten på hjemmesiden.


At der er max antal deltagere betyder, at selv om dit barn har gået på holdet nogle træningsgange uden at være tilmeldt – og holdet er nået på max antal deltager – så kan dit barn ikke deltage. Det er kun tilmeldte børn, som har plads på holdet.
Vi har sidste år alligevel givet lov til nogle enkelte børn, som ikke nåede at tilmelde sig inden max antal var nået  – men det er besluttet fra bestyrelsens side, at der ikke dispenseret i år. Dette for at sikre de bedste træningsforhold for både instruktørerne og børnene.
Booking til indoor cycling oprettes I løbet af juli måned, hold øje med hjemmesiden.
 
Generalforsamling 2021
Sæt allerede nu x i kalenderen den 22/9 2021, hvor årets generalforsamling holdes (udsat pga. Corona). Officiel indkaldelse sker med mindst 14 dages varsel.
Vi skal bruge 2-3 nye bestyrelsesmedlemmer, idet Rikke og Mie takker af efter flere år i bestyrelsen. Jv. Vedtægterne skal vi være mellem 5-7 medlemmer, så der skal minimum vælges et medlem til denne generalforsamling, for at bestyrelsen – og dermed foreningen – kan fortsætte.
Formandsposten er også på valg. Nuværende formand Michael modtager genvalg.
Vi opfordrer derfor til, at hvis du går med tanker om bestyrelsesarbejde i gymnastikforeningen, kontakter bestyrelsen for at høre mere om det frivillige og vigtige arbejde. Du kan som medlem blive meldt ind i bestyrelsen (over 16 år)  men også som forældre til et barn under 16 år, så du behøves ikke selv være aktiv medlem i foreningen, blot dit barn er.
Som bestyrelsesmedlem for du indflydelse på foreningens udvikling
Facebooksider
Følg gerne foreningens 2 facebooksider 
* Glumsø gymnastikforening
* Indoor cycling Glumsø Gymnastikforening.
GG Volley har desuden egne facebookgrupper, læse mere på hjemmesiden.
 
Med disse ord ønsker bestyrelsen i Glumsø Gymnastikforeningen alle en rigtig god sommer, og vi ses i august til en forhåbentlig helt almindelig sæson.
 
www.glumsoe-gymnastik.dk
 
 
 
 

Jeg er så glad for min cykel.. tralalulalej
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening