Glumsø Gymnastikforening
Glumsø Gymnastikforening
Månedstilmelding er for dig som kommer hver uge på samme dag - du får en lavere pris end ved online booking - du kan dog ikke afmelde din cykel, hvis du bliver forhindret i at komme, ligesom du kan risikere aflysning af holdet - hvilket dog sker sjældent, da instruktørerne vikarierer for hinanden. Den lave pris afspejler disse ulemper. Prisen for en måned er kr. 125. 

​Du tilmelder dig den dag den måned du vil booke en cykel. Cykler du 2x om ugen, f.eks mandage og torsdage, skal du således tilmelde dig både et mandags- og torsdagshold. Tilmeder du dig fx mandag - Januar - så kan du komme alle mandage i januar måned.

Hvis du ikke kan komme, skal du afbooke dig, derved ved instruktøren at du ikke kommer og kan starte timen når de andre er kommet. 

​Der er 4 cykler der er reserveret til månedstilmeldinger. Hvis alle cykler er købt i indeværende måned, har du altid mulighed for at booke en cykel via online booking.

Du tilmelder dig på de dage i de måneder du vil deltage her - onlinebooking:
Her kan du se hvem der deltager som månedsbetalere, og det er her du skal afbooke dig, hvis du ikke kommer. Så kan din instruktør se, hvor mange der kommer de enktelte dage. 
Glumsøløbet
Traditionen tro afholder gymnastikforening igen i år Glumsø Løbet i samarbejde med City Night i Glumsø mandag den 4. juni. kl. 19.00. Der vil være start og mål-område midt i Storgade.
Bliv medlem
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening