Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Denne information er ikke gældende ved virtuelle timer - du skal blot købe februar måned 2021
Månedstilmelding er for dig som kommer hver uge på samme dag - du får en lavere pris end ved online booking - du kan dog ikke få refunderet en del af prisen, hvis du bliver forhindret i at komme, ligesom du kan risikere aflysning af holdet - hvilket dog sker sjældent, da instruktørerne vikarierer for hinanden. Den lave pris afspejler disse ulemper. Prisen for en måned er kr. 125. 

1:

Du tilmelder dig den dag den måned du vil booke en cykel. Cykler du 2x om ugen, f.eks tirsdage og torsdage, skal du således tilmelde dig både et tirsdags- og torsdagshold. Tilmeder du dig fx tirsdag- September - så kan du komme alle tirsdage i september måned.

2:
Bagefter går du ned i listen og booker dig på alle tirsdage i september måned. Det er her at din instruktør kan se, at du er tilmeldt, så det er vigtigt at du booker din plads her

Hvis du ikke kan komme, skal du afbooke dig, derved ved instruktøren at du ikke kommer og kan starte timen når de andre er kommet. Du må meget gerne sende en sms til 2927 3551, at du ikke kommer xxdag, så kan din cykel nemlig bruges til online tilmeldingerne. 

​Der er 4-6 cykler der er reserveret til månedstilmeldinger. Hvis alle cykler er købt i indeværende måned, har du altid mulighed for at booke en cykel via online booking.


Marts måned er åben for deltagere fra februarholdet, som har booket en cykel eller har aftalt med Cathrine, at de kører på egen cykel. 

Deltog du ikke i februar måned, er der pt 2 cykler til låns - de bookes her - og først herefter skal du tilmelde dig månedshold.
Her booker du de dage du har købt (f.eks tirsdage i september) , og det er her du skal afbooke dig, hvis du ikke kommer. Så kan din instruktør se, hvor hvem der kommer de enktelte dage. 
Hvis det er 1. gang du skal bruge vores bookingsystem, skal der oprette en profil først.
Du modtager herefter en mail med div. oplysninger samt dine login-oplysninger (se nederst i mailen). Adgangskode kan du ændre under medlemssiden.

Jeg er så glad for min cykel.. tralalulalej
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening