Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Holdet er for dig, som gerne vil i gang med at holdcykle. Holdet er til dig der har hørt om indoor cycling, er nysgerrig på hvad det er eller usikker på om det kunne være noget….
 
Vi har indrettet timer efter begynderens behov. Instruktøren har sig fokus på, at lære dig at bruge cyklen rigtigt. Vi cykler i roligt tempo med mange pauser og træningen vil bestå af kortere intervaller og tempi – stående og siddende. 
Musikken spiller en stor rolle, og du lærer at køre i takt til musikken, og i løbet af holdets 6 uger vil du blive klar til at deltage på foreningens andre hold. 
 
ALLE kan være med uden fysiske forudsætninger. Er du i tvivl om det kan være noget for dig, kan du kontakte instruktører Bo Jakobsen., på telefon 3029 5734
 
Holdet oprettes ved min. 8 deltagere, så det er vigtigt du tilmelder dig holdet, så vi ved at du er interesseret. Skulle holdet ikke blive oprettet, eller du efter 1 gang ikke synes det er noget for dig, vil du få refunderet dit kontingent. Herefter til tilmeldingen bindende. 

Du tilmelder dig under
månedtilmelding, vælg holdet intro-forløb.


 
Hvis du ikke kan komme til en time, skal du afbooke dig her, så instruktøren ved, at du ikke kommer. I kalenderen Intro forløb, kan du se hvem af dine holdkammerater, der kommer. 
Maraton-spin
Forårets svedigste Event -
7. april 2019
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening