GLUMSØ GYMNASTIKFORENING

Zumba Fitness

 
v/Nina og Mie Kelberg, tlf. 4037 0240 / 2424 3889
Aldersgruppe: fra 12 år
Torsdage, kl 19:00 - 20:00
Fra 5.4 - 28.6 2018

 
Zumba Fitness er en masse latinamerikanske danse, der er sat sammen således, at alle kan følge med på deres eget niveau. En time  med sjov, fest, dans og ikke mindst forbrænding af en masse kalorier.
Nybegynder såvel som øvede, kan være med.
 
 
Sæsonpris er 300 kr.

Som noget nyt kan du betale gang til gang. Dette der for dig, som ikke kan komme hver gang, men vil være fleksibel i hvornår du kan komme. En times træning koster 40 kr, og skal bookes i vores kalender under tilmeldingsiden.

 
 
 

Motions Volley

v/Nina , tlf. 4037 0240
Aldersgruppe: fra 15 år - max 40 deltagere
Tirsdage, kl 19:00 - 20:00
Fra 10.4 - 26.6 2018


Kom glad og prøv kræfter med motionsvolley i Glumsø hallen.

Vi træner div. Slag, lærer reglerne og spiller en masse kampe. Da dette er et teknisk svært spil skal du være min. 15 år for at være med.

Du må meget gerne kende lidt til spillet, men du behøver ikke være en super spiller. Meningen er vi skal have det sjovt, få pulsen op og spille nogle gode kampe. Hvis der er mulighed og stemning for det, vil vi også deltage i stævner.

Jeg er ikke selv prof spiller, men underviser til dagligt s idrætslærer i folkeskolen, hvor jeg har undervist børn i teen- og kidsvolley gennem 10 år, og selv spillet med på lærernes volleyhold.

Nu glæder jeg mig til at prøve kræfter af med lidt motionsvolley også.

Sæsonpris er 300 kr. 


Begynder Yoga
 
v/Stine, tlf. 2049 9404
Aldersgruppe: Fra 16. år - max 30 deltagere
Onsdage, kl. 18:15 - 19:45
Fra 4.4 - 20.6 2018

 
Kom og oplev glæden ved yoga, og oplev hvad yoga kan gøre for dig og din krop.

Yoga for begyndere er et hold hvor vi kommer til at arbejde med vores åndedræt, balance og styrke vi vil afprøve forskellige yogastillinger, hvor de fleste vil være inspireret fra Hatha Yogaen, vi afslutter timerne med afspænding.

Alle vil kunne deltage på holdet da der vil være variationer til øvelserne, så om yoga er helt nyt for dig, eller om du er super øvet, så vil du kunne få noget ud af at deltage på holdet.

Du vil komme til at arbejde med dit åndedræt, dig selv, og din krop, men i dit eget tempo, da vi alle er forskellige og har forskellige ting med i bagagen.

Da yoga er forskellig fra person til person, er det svært at sige hvad du vil få ud af yogaen, men måske du vil opleve større styrke, mere smidighed/fleksibilitet, færre spændinger, mindre stress, for at nævne nogle af de ting man kan opleve med yogaen. Uanset hvilket niveau du er på, så kan du være med. Det vil variere fra gang til gang med hvad vi laver.

Sommersæsonen vil blandt andet byde på flow yoga, Yin yoga, og hvis vejret tillader det vil vi også lave yoga udendørs.

Medbring tæppe og vand!

Der vil være måtter, klodser og et begrænset antal bælter til rådighed, men ønsker man at medbringe øjenpude, egen måtte, klodser, bælter, pøller eller andet yogaudstyr så er man meget velkommen til det

Sæsonpris er 400 kr. 
 

 

Walk & Talk

v/Dorthe Mortensen
Aldersgruppe: for alle
Mandage, kl. 18:00
Fra 9.4 - 27.8 2018, undtaget juli måned

opdateres...  

Glumsø Gymnastikforening