Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening

Indoor Cycling er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte. 

​Har du ikke deltaget på et indoor cycling hold før, eller er det bare mange år siden, vil det være en god ide at tilmelde dig vores begynderhold. Her gennemgåes teknikkerne og du bliver fortrolig med din cykel - samt for bygget din form op i løbet af de 6 uger forløbet varer. 


 

Margit Lindeskov Jensen
mobil 2946 4046

Hold: onsdage fra 17:00 - 18:00 

Margit styrer begynderholdet, hvor du introduceres for cyklen og teknikkerne. Alle kan være med på holdet, om du er helt ny, eller det er længe side du har siddet på en biking-cykel. Er du ikke nybegynder, men passer tidspunket dig bare rigtigt godt, er du også velkommen - du skruer bare mere belastning på!

Uddannet indoor cycling instruktør.


 

Catrine Vinholt
mobil 2365 1173

Hold: Tirsdage fra 18:30 - 19:30 

Meningen med tirsdagsholdet er, at det skal være god varieret træning, hvor vi skal komme i form, får pulsen op, sved på panden og så selvfølgelig hygge os og have en fest på cyklerne med dejlig musik😊
Husk: det er din træning, du bestemmer selv hvor hårdt det skal være, hvor meget du vil presse dig selv, men med god vejledning under hele timen. 
Håber vi ses!

Uddannet indoor cycling instruktør

Bo Jakobsen (Smeden), 50 år
mobil 3029 5734

​Mandage og torsdage fra 18:00 - 19:00


Autoriseret spinning-instruktør
Autoriseret bodybike-instruktør
 

 

 

Maraton-spin
Efterårets svedigste event - 18. november 2018
Book din cykel her
Besøg vores side
Glumsø Gymnastikforening