Indoor Cycling er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte. 

​Har du ikke deltaget på et indoor cycling hold før, eller er det bare mange år sigen, vil det være en god ide at tilmelde dig vores introforløb for begyndere. Her gennemgåes teknikkerne og du bliver fortrolig med din cykel - samt for bygget din form op i løbet af de 6 uger forløbet varer. 


 

Margit Lindeskov

Hold: Søndage fra 10.00 - 11.00

Mellemniveau med en god blanding af belastning og tempo til dejlig blandet musik. Holdet hvor alle kan være med og sved på panden er en garanti
 


 

Catrine Vinholt

Hold: Tirsdage fra 18:45-19:45 (fra uge 43)

Meningen med mit tirsdags hold er: vi skal komme i form, få pulsen op, svedperler på panden og så selvfølgelig hygge os og have en fest på cyklerne med god musik!
 

Bo Jakobsen (Smeden), 50 år

Autoriseret spinning-instruktør
Autoriseret bodybike-instruktør

Hold: 
Mandag 18 - 19
T
orsdag 18 - 19 
 

 

 

Glumsø Gymnastikforening