Så er det tid til at få kridtet danseskoene! Det er lykkedes os at få Thomas Evers Poulsen, som bl.a. er kendt fra sin deltagelse i Vild Med Dans, til at komme og danse sammen med os i Glumsø den 1. Oktober fra 13:30 - 16:00. 

Det vil være et event fyldt med en masse dans, bl.a. Zumba Fitness, som i den grad giver anledning til dans og smil på læben, men også den helt nye dansedille, nemlig Ballroom Fitness. I Ballroom Fitness lærer du at danse vals, tango, cha cha cha, jive, rumba samba osv., samtidig med at du får sved på panden -  og i Ballroom Fitness behøver du ingen dansepartner. 
Zumba - og Ballroom Fitness er for alle  - uanset køn, alder og niveau. Så tag hele familien med under armen, til et par hyggelige timer i dansens tegn - det bliver en FEST!!! 

Du tilmelder dig på nedenstående links. Vi tager imod dankort og Visa. Efter tilmelding får du automatisk tilsendt en mail som kvittering, den bruger du som billet på dagen. Sidste frist for forhåndstilmelding er 30.9 2017

Kan du ikke bruge dit betalingskort, kan du overføre beløbet til Nordea konto 
Reg. nr. 0354     Konto nr. 6271513028. Skriv dit navn samt T.E.P i overførslen. Samtidig sender du en mail til anette@glumsoe-gymnastik.dk med oplysninger om navn(e), mobilnummer, fødselsdato, samt at du har overført via netbank. Når betalingen er registreret får du tilsendt en mail som du bruger som billet. 

​Du kan også mobilpay os på nr. 77719. ​Skriv i tekstfeltet dit navn + T.E.P event. Samtidig sender du en mail til anette@glumsoe-gymnastik.dk med oplysninger om navn(e), mobilnummer, fødselsdato, samt at du har overført via mobilpay. Når betalingen er registreret får du tilsendt en mail som du bruger som billet. 

Sidste dag for at overføre via mobilpay og netbank er torsdag den 28.9 2017! Efter den 28.9 2017 kan du tilmelde dig på nedenstående link, eller betale ved indgangen den 1.10 2017. Her tager vi igen mod mobilpay

Vi har omklædnings- og bademuligheder i Hallen.

Dørene åbnes kl. 13.00. Billet købt i indgangen på dagen, koster kr. 200
Glumsø Gymnastikforening